среда, 8 ноября 2017 г.

04.11.2017


У  клубі "Гвоздичка" були проведені батьківські збори. На яких педагог -організатор Кривохвост Тетяна Степанівна провела бесіду для батьків про правила безпеки життєдіяльності в осінньо-зимовий період.

  Найвища цінність суспільства - людина. Проте з кожним роком збільшується кількість факторів, які негативно впливають на її життя і здоров'я. В більшості випадків ці фактори породжуються самою людиною: науково-технічним прогресом, діяльністю людини, її необачним поводженням з природою. Пожежа - це одне з найбільш розповсюджених небезпечних явищ, які виникають внаслідок легковажного відношення людей, зокрема дітей, до вогню.

  Проблема неправильного використання електронагрівальних приладів існує завжди.        Люди дуже часто забувають вимикати нагрівачі, виходячи з помешкання, або лягають спати. Саме в цей час, коли нагрівальні прилади знаходяться без нагляду, постає реальна загроза виникнення пожеж. Адже неможливо передбачити перепади напруги, перевантаження у електромережі або коротке замикання.

 Нехай тепло у Вашому домі буде безпечним!   



Керівник гуртка "Колорит" Чернецька Н.В.  провела для дітей годину спілкування на тему:
"Основні правила поведінки при експлуатації побутових електро приладів".

  Мета: Ознайомити дітей з правилами користування побутових нагрівальних приладів, вчити обережно і розважливо користуватися ними, з’ясувати основні причини виникнення пожеж при користуванні побутовими  нагрівальними приладами, закріпити знання та вміння викликати пожежну команду та засвоїти порядок дій у випадку виникнення пожежі.




Комментариев нет:

Отправить комментарий